späť

Školské kolo súťaže "Projektovanie v ArchiCad-e".

V pondelok 14. februára 2011 sa uskutočnilo ďalšie v poradí šieste školské kolo súťaže  "Projektovanie v ArchiCad-e", na ktorom sa zúčastnili študenti 3. a 4. ročníka študijného odboru staviteľstvo. Táto súťaž sa konala ako kvalifikačné kolo pre účasť na "Celoštátnej súťaži žiakov stredných priemyslových škôl v grafických programoch - 10. ročník" , ktorá sa bude konať v Českej republike v Českých Budějoviciach 24. marca 2011. Naša škola sa na tejto "medzinárodnej súťaži" zúčastní na pozvanie usporiadateľskej SPS Stavební v Č. Budějoviciach.

Súťažné práce žiakov hodnotili učitelia odborných predmetov : Ing. Godály, Ing. Budaiová, Ing. Mištinová, Ing. Prachárová, Ing. Veberová, Ing. Jakubčík, Ing. Mikuš a Ing. Slušný, Ing. Bobáková. Školské kolo súťaže organizoval Ing. Tuchyňa. Žiaci na prvých troch miestach boli ocenený vecnými cenami. Prví dvaja žiaci sa nominovali na súťaž v Č. Budějoviciach. Tretí je náhradníkom.

ťazom celej súťaže sa stala  Štaffenová Martina zo IV.A, ako druhý sa umiestnil Tibenský Andrej z III.B a na treťom Hlavatý Vladimír zo IV.A

Výsledky školského kola súťaže :                                            Fotogaléria zo súťaže

poradie    meno počet bodov
1. Štaffenová Martina 89
2. Tibenský Andrej 73
3. Hlavatý Vladimír 68
4. Varga Denis 50
5. Maliarik Martin 40
6. Ščasný Peter 38
  Lajda Martin 38
  Borovský Marek 38
9. Domorák Samuel 32
10. Kučerová Tatiana 29
11. Cepko Matúš 0
12. Izakovičová Beata 0