späť

Školské kolo súťaže "Projektovanie rodinných domov 2012".

V stredu15. februára 2011 sa uskutočnilo ďalšie v poradí siedme školské kolo súťaže  "Projektovanie rodinných domov", na ktorom sa zúčastnili študenti 3. a 4. ročníka študijného odboru staviteľstvo. Táto súťaž sa konala ako kvalifikačné kolo pre účasť na "Celoštátnej súťaži žiakov stredných priemyslových škôl v grafických programoch - 11. ročník" , ktorá sa bude konať v Českej republike v Českých Budějoviciach 29. marca 2012. Naša škola sa na tejto "medzinárodnej súťaži" zúčastní na pozvanie usporiadateľskej SPS Stavební v Č. Budějoviciach.

Súťažné práce žiakov hodnotili učitelia odborných predmetov : Ing. Mištinová, Ing. Prachárová, Ing. Jakubčík, Ing. Mikuš a Ing. Slušný, Ing. Bobáková. Hlavným organizátorom súťaže bol Ing. Tuchyňa. Žiaci na prvých troch miestach boli ocenený vecnými cenami. Prví dvaja žiaci sa nominovali na súťaž v Č. Budějoviciach. Tretí bude náhradníkom.

ťazom celej súťaže sa stala  Samuel Domorák zo IV.B, ako druhý sa umiestnil Martin Greguš z III.A a na treťom Sekáč Ján zo III.B

Výsledky školského kola súťaže :                                            Fotogaléria zo súťaže

poradie    meno  
1. Domorák Samuel  
2. Greguš Martin  
3. Sekáč Ján  
4. Ščasný Peter  
5. Lajda Martin  
6. Černý Mário  
7.-9. Hetteš Adrián  
7.-9. Kmeť Peter  
7.-9. Kozla Dávid  
10. Labudová Veronika